Què fem

REPRESENTACIÓ A L’ESCOLA I ENTORN

Consell escolar

La nostra associació participa en l’organització de l’escola a través de la seva representació al Consell Escolar i a les diferents reunions periòdiques amb la direcció del col·legi.

Entorn

Igualment representem i estem relacionats amb el nostre entorn (ajuntament, associacions…) i amb altres AMPA i escoles participant en reunions i conferencies per millorar la nostra gestió i serveis i estar al dia de tot el relacionat amb les associacions escolars.

Festa de la solidaritat

Participem (de forma activa i econòmica) en la festa de la solidaritat organitzada per l’escola, així com a d’altres activitats que el nostre col·legi organitza.

ORGANITZACIÓ D’ACTIVITATS

Activitats per als nens

Durant l’any, organitzem un seguit d’activitats culturals, lúdiques i esportives per a tots els nens i nenes.Cada any ens encarreguem de dissenyar i organitzar la festa de fi de curs del col·legi.

Activitats per a pares

També realitzem activitats diverses, per a les mares i pares durant el transcurs de l’any escolar, i us animem a participar-hi

Activitats familiars

Amb l’objectiu de passar una bona estona o diada familiar i de convivència, preparem unes activitats/jornades per a totes les families de l’escola.

ESCOLA DE PARES

Conferències i xerrades

Ens agrada oferir-vos conferències i xerrades interessants i que ens aportin nous coneixements o que ens ajudin a aprofundir en els que ja tenim, o a tenir nous punts de vista. Les tematiques poden ser diverses, però sempre enfocades a la nostra relació amb el món de la educació, ensenyament, relació amb els nostres fills…

Activitats de formació

Volem oferir a totes les mares i pares diferents tipus de formació, de forma més esporàdica, fent activitats de formació de diferents matèries i que es realitzin en poques sessions. Que ens serveixin per adquirir uns coneixements bàsics però que no representin una càrrega horària i de temps per als participants.

Les activitats estan obertes a totes les mares i pares del col·legi. Hi haurà descomptes i preus especials pels associats.A principi de curs s’entrega el calendari d’activitats. Per a més detall, podeu visitar l’apartat Agenda d’aquesta mateixa web.