Berenar de Benvinguda

Per a celebrar l’inici del curs 2018-19, volem convidar a tots els nens i nenes a  berenar al pati del pavelló de l’escola que farem demà divendres 14 de setembre a partir de les 17:00h.

Com ja sabeu, aquest és un berenar gratuït i serà el ‘tret’ de sortida d’aquest curs que servirà per a retrobar-nos, xerrar una estona, recordar les vacances, i  comentar totes les  novetats que ens esperen.

Hi haurà un taulell d’informació per a explicar-vos tot allò que tenim pensat fer durant aquest any escolar,  i també per a resoldre qualsevol dubte que tingueu.

I  evidentment, allà mateix us podreu fer socis de l’AMPA, i en aquest cas,  estarem molt contents de la vostra col·laboració i aportació que ens ajudarà a  realitzar moltes més activitats els propers anys.

Ja sabeu, divendres al sortir del col·le… tots a berenar!

 

Comencem el curs 2018-19

…i després de l’estiu, vacances i calor…sempre arriba un nou curs

Nosaltres tornem amb piles carregades i ganes de fer moltes coses junts, sempre comptant amb la col·laboració de les famílies. Comencem la nova aventura 2018-19 amb ganes de retrobar-nos i us donem la benvinguda, desitjant­-vos  un bon curs!

 

NOVA WEB

No descansem mai i per això, cop podeu comprovar,  estem aprofitant l’estiu per treballar en una nova web (aquesta), per fer-la més dinàmica, atractiva i pràctica…Aviat estarà totalment disponible i a ple rendiment!

Mentrestant, per estar informats de tot, podeu seguir-nos en aquest mateix BLOG i a través les xarxes socials.

Gràcies i gaudiu del final d’estiu!