Berenar de Benvinguda

Per a celebrar l’inici del curs 2019-20, volem convidar a tots els nens i nenes a  berenar al pati del pavelló de l’escola que farem aquest divendres 20 de setembre a partir de les 17:00h.

Com ja sabeu, aquest és un berenar gratuït i serà el ‘tret’ de sortida d’aquest curs que servirà per a retrobar-nos, xerrar una estona, recordar les vacances, i  comentar totes les  novetats que ens esperen.

Aquest any, també servirà per poder-nos acomiadar de l’Eugènia, que ens acompanyarà aquest dia durant el berenar.

Hi haurà un taulell d’informació per a explicar-vos tot allò que tenim pensat fer durant aquest any escolar,  i també per a resoldre qualsevol dubte que tingueu.

I  evidentment, allà mateix us podreu fer socis de l’AMPA, i en aquest cas,  estarem molt contents de la vostra col·laboració i aportació que ens ajudarà a  realitzar moltes més activitats els propers anys. També us podeu fer socis des de ja mateix, a la nostra web 

Ja sabeu, divendres al sortir del col·le… tots a berenar!

 

LLoguer d’armariets per als alumnes de la ESO

Benvolgudes famílies,

Ja som al setembre i, a la junta de l’AMPA, ja estem treballant per començar bé el nou curs, i aquest serà un curs amb novetats, noves iniciatives i projectes que ens il·lusionen i que ben aviat compartirem amb tots vosaltres.

L’AMPA, amb l’ànim de col·laborar amb les famílies i els nostres alumnes, va decidir a finals del curs passat, i d’acord amb la direcció del col·legi, endegar un projecte en el que l’Ampa oferirà als alumnes de 1er d’ESO la possibilitat de llogar un armariet d’us individual per a poder-hi guardar el Chromebook.

Per aquest motiu, aquest juliol passat, l’AMPA ha fet una important inversió per comprar un total de 60 armariets que

s’instal·laran dins les aules de 1er d’ESO (30 per aula). Són uns armariets de gran qualitat i que compten amb un sistema de combinació numèrica per a cada armariet.  

L’objectiu és que, aprofitant l’ús de Chromebooks que s’inicia aquest curs a 1er d’ESO, els alumnes disposin d’un lloc on poder-lo desar de forma segura.

Per una altra banda, la nostra intenció, és ampliar la compra d’armariets cada curs, durant els propers tres anys, per així tenir-ne en totes les aules de la ESO i poder, finalment, ampliar la oferta de lloguer a tots els alumnes de secundària.

El cost del lloguer anual dels armariets és de 47€ i per als socis de l’AMPA de 37€, que es podrà fer efectiu al mateix moment de la recollida dels Chromebooks o via web al http://ampalestonnacmollet.org/lloguer-armariets , conjuntament amb la formalització d’un contracte de compromís.

Per a poder continuar amb noves iniciatives i projectes que beneficien els nostres fills, animem a totes les famílies a col·laborar i participar amb l’AMPA en les diferents activitats i propostes que fem al llarg del curs, i us recordem que fer-vos socis tan sols costa 15€ per família, i podeu fer-ho des d’avui mateix a través de la nostra web (http://ampalestonnacmollet.org/fes-ten-soci/).

I com sempre, estem oberts a noves propostes, idees, i suggeriments. I si voleu formar part de la Junta, només cal que ens ho feu saber, i estarem encantats que vingueu.

La Junta de l’A.M.P.A.

P.D.  La instal·lació dels armariets està prevista per la 2a quinzena de setembre.