Agenda d’activitats

AGENDA I CALENDARI D’ACTIVITATS

Aquí us presentem l’agenda i calendari d’activitats previstes per aquest curs organitzades per mesos. Les activitats i dates previstes es poden modificar o variar en funció del temps, la disponibilitat dels espais i la participació de les famílies.

SETEMBRE 2018

Berenar gratuït

Per a celebrar l’inici de curs, volem convidar a tots els nens i nenes a un berenar que farem a partir de les 17:00h. al pati del pavelló de l’escola. Serà el ‘tret’ de sortida d’aquest curs que servirà per a retrobar-nos i, xerrar una estona.

OCTUBRE 2018

Festa de la tardor

Aquest és un més on celebrar l’arribada de la tardor, i organitzar una festa per a tots els nens, nenes, pares i familiars. Per als més petits celebrem la Castanyada i els més grans més grans podran passar una mica de por amb la festa de Halloween i el tunel del Terror que organitzen els de 4t d’ESO.

DESEMBRE 2018

Patge Reial

Ens encanta veure la il·lusió dels més petits del col·legi fent arribar la carta als reis d’Orient , i com cada any ens encarregarem de que ses majestats enviïn a la nostra escola el seu Patge Reial i visitin els nens d’infantil a les seves aules. Després podran entregar les cartes al pati del col·legi.

GENER 2019

Carrossa de reis

Des de fa molts anys, col·laborem amb l’ajuntament de Mollet participant a la cavalcada de reis, la nit del 5 de gener.

MARÇ 2019

Conferencia-Xerrada

Estem acabant de lligar el tema, conferenciant i dates exactes de la xerrada. Però el que tenim assegurat, és que serà molt interessant!

MAIG 2019

Sortida al Tibidabo

Aquesta serà una sortida diferent. Passarem un dia al parc d’atraccions del Tibidabo. Animeu-vos ens ho passarem genial!.

JUNY 2019

Festa i Sopar Fi de Curs

I per acabar el curs, no ho podem fer de cap altre manera que no sigui amb la tradicional i espectacular FESTA FI DE CURS. Oberta a totes les famílies de l’escola. Inflables d’aigua, Festa de l’escuma, Tómbola, Música…i molt més!
La nit abans, farem el ja popular Sopar Fi de Curs!  Un sopar de carmanyola on ens ho passarem la mar de bé, amb música, bona companyia, sortejos i moltes coses més. Els qui no hi heu vingut mai, pregunteu als vostres amics que ja ho han fet, i veureu com no us podreu resistir a participar-hi. Visiteu el nostre blog per veure’n edicions anteriors.

 

ENCARA NO ETS SOCI DE L’AMPA? I A QUÈ ESPERES? Fes-te’n soci aquí